Limba română, întrebare adresată de carmensarbatoare44, 8 ani în urmă

Compune un text format din șapte rânduri și să aibă un titlu potrivit adică noaptea de Crăciun!
Aa și după vă dau coroana cine face o compunere excelentă!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Unstoppable2
0

Răspuns:

Noaptea de Crăciun

Craciunul este sărbătoarea mea preferată din an, iar cele mai frumoase amintiri le am din copilăriei când totul avea un farmec aparte.

Pentru mine, Crăciunul copilăriei este locul unde as vrea să mă transport într-un orice moment. Bucuria, lipsa de griji, familia, emoțiile făceau Sărbătorile de iarnă speciale.

Crăciunul era acel loc cald, la propriu și la figurat unde îl așteptam pe Moș Crăciun.

La sat, unde am crescut datinile încă se mai păstrează.

Mirosul de brad se amesteca cu mirosul de fum al lemnelor ce ardeau în sobă.Seara se lasa repede peste sat.Casele erau acoperite cu paturi groase de nea,doar cosurile fumegande isi mai iveau capetele de sub marea alba de gheata.Copiii dorm linistiti in paturile lor. Mirosul proaspat de cozonaci cu nuca ii trezeste pe copii. Asa este CRACIUNUL la mine acasa si asa va fi mereu.


carmensarbatoare44: tu ai 10 rânduri și nu ai respectat cerința nu meriti nimic
Unstoppable2: eu u raspund pentru a primi Coroana.. nu ma avantajează cu nimic.. raspund ca sa pot ajuta.. daca nu-ți convine asta nu mai e problrma mea.. si infara de faptul ca compunerea am făcut-o prea mica am respectat tot.. daca crezi ca poti mai mult, rescura-re singura.
Unstoppable2: daca ai fi capabila, ai face-o si singura asa ca lasa pretentile deoparte daca aștepți ca alti sa muncească pentru tine..
Alte întrebări interesante