Limba română, întrebare adresată de boldanalexandra, 9 ani în urmă

Compune un text in care sa povestesti o excursie cu colegii de clasa, cu titlul ,,In excursie".
Urgent!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de BettyBubu
63
                                               In excursie
 Intr-o zi de sambata dimineata eu,impreuna cu colegii mei de clasa am plecat bucurosi intr-o excursie. Mergem in Poiana Brasov, sa vizitam muntii,sa observam padurile, brazii si rocile. Cand am ajuns era cam frig dar am plecat intr-o mica expeditie prin padure.Am vazut floricele de primavara, copaci inalti ,brazi si am respirat aerul curat al muntelui. 
Cand ne-am intors eram foarte obositi dar si fericiti ca a fost vreme buna si ne-am simtit bine. Vom mai merge si altadata.
Răspuns de AndreeaTrofin14
29
Era o zi frumoasa de vara . Era luna Iunie . Pentru ca nu mai este mult si vom parasi aceasta scoala , impreuna cu colegii si cu doamna diriginta am hotarat sa facem o mica excursie la Brasov . Ne-am stabilit cine va merge si a am hotarat sa mergem a doua zi incepand cu ora 4 :30 dimineata . Zis si facut . Ne-am pus in rucsac mancarea si apa si mai ales tot ce avem nevoie pentru drum . Am plecat dis-de-dimineata si am ajuns la ora ora 8 si ceva . Ne-am plimbat prin oras foarte mult . Am mersi si la McDonal's si ne-am cumparat cate o portie de cartofi prajiti si un burger. Am plecat de acolo si ne-am dus la Castelul Bran . Acolo era totul asa de frumos incat nici nu imi mai venea sa plec din incapere . Erau foarte multe camere si decoratii foarte frumoase . La usa un domn ne-a dat niste papuci de casa pentru ca afar ploua si nu puteam sa intram cu tenisii plini de namol . 
Am vizitat chiar si Castelul lui Drcula . Ne-am speriat foarte tare dar a fost foarte frumos . Cate un schelet ne apuca de picioare si de maini si pentru 3 minute nu iti mai dadea voie sa pleci de acolo. Era intuneric si infricosator . Prin acest oras am mai vizitat magazine pentru a ne cumpara diferite lucruri sa ramanem cu aceasta amintire . Totul a fost foarte frumos . Mai ales ca nu mai avem mult si parasim aceasta scoala . Imi pare foarte rau de asta si sper sa ne mai intalnim intr- o zi .
Sper sa-ti placa !  

Alte întrebări interesante