Limba română, întrebare adresată de raduvalentin07, 8 ani în urmă

compunere copil care descopera ca casa vecinului este din carti pictate.
AJUTOR URGENT ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
1

Răspuns:

Într-o zii mai ploioasa cand vecinul meu statea amarat, eu merg si îl salut politicos ca un vecin normal.

Cand ma apropi, acesta isi plangea inima afara, pentru ca, casa lui se darama...Eu credeam ca doar isi bate joc de mine!dar am aflat ca nu.

Cateva ore mai tarziu, cand ma uitam pe geam , o carte care avea titlul "jurnalul unui pusti" aparuse la mine pe geam, eu crezusem ca este doar o gluma proasta de la cei care ma deranjeaza la scoala, dar nu era.

Curios cand ma uitasem pe geam cartii colorate frumoase si pictate in culori realistice zburau in vazduh.. Si atunci imi dafusem seama ca vecinul meu, nu glumea.

In final l-am ajutat sa isi construiasca o casa ca lumea si sa traiasca fericit in ea.

Răspuns de destiny4
1
Intr-o zi , un copil numit Albert s-a decis sa se aventureze in pădurea din spatele casei, acesta si-a luat bicicleta si a pornit la drum . Afara, cerul era destul de înorat si dădea semne ca , in curând va ploua, dar asta nu l-a speriat pe Albert . La întoarcere din pădure , pe când afara ploua , acesta observa cum din casa vecinului se scurge o noanta roșiatica de vopsea , si încep sa se observe niște coperți albastre . Acesta realizează ca , casa vecinului este făcută din cărți pictate . Coroana ?
Alte întrebări interesante