Limba română, întrebare adresată de iubirisecrete, 9 ani în urmă

compunere:copilaria este inima tuturor virstelor

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Nati6
197
Copilăria este inima tuturor vârstelor : Copilăria este tărâmul tinereții veșnice, dar nu eterne. Ea este legată de timp, dar nu moare niciodată în inima și mintea cuiva. A fi copil nu înseamnă neapărat a fi mic și simpatic, înseamnă a avea puritate sufletească și a te simți în largul tău, căci atunci când nu mai ești copil, sufletul tău s-a,, ofilit " demult... Sper ca îți place .

ana212: Copilaria este inima tuturor varstelor. Aceasta afirmatie blagiana se refera la varsta inocentei. Copilaria este varsta cand omul incepe sa devina constient de existenta lui pe lume, cand incepe sa exploreze mediul inconjurator si sa faca eforturi sa-l inteleaga. Este perioada existentei umane, marcata de fascinant, de bucurie si de vis. Copilaria constituie nucleul originar al existentei fiecarei persoane in parte.

Pe de o parte, copilaria este momentul initial al vietii omului. In fiecare per
Răspuns de catalinarotaru
102
Copilaria...acest cuvint care trezeste in noi atitea amintiri,ne rascoleste sufletele pina in adincuri.Copilaria e universul vietii,nu e nimic mai frumos si mai curat decit copilaria fericita,a unui  copil implinit.Copilaria nu trece o data cu anii...e fericit acel om care e copil in suflet.Deci e fantastic sa fii copil la toate virstele...mai ales sa torni putina magie din infinitul imaginatiei unui copil in orice situatie a vietii.
Alte întrebări interesante