Limba română, întrebare adresată de claudiamarinelacozma, 8 ani în urmă

compunere creativa despre ce ai făcut in vacanta de vara !!






am nevoie de ea maine plsssss!!!!!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de user98537868524
3

Răspuns:

Explicație:

Vacanta

A sosit toamna si ma gandesc cu nostalgie la vacanta de vara, pe care am petrecut-o alaturi de prietenii mei la tara,intr-un sat aflat la poalele muntilor.

In fiecare dimineata, ma trezeam cu miros de placinta si paine calda, facute de bunica mea, pe care o ajutam cu mare drag la treburile gospodaresti, precum gatitul, udat florilor, hranitul animanelor.

Seara, ma intalneam cu prietenii mei din sat, in poienita, unde depanam amintiri si relatam intamplari haioase.

Nu erau lipsite nici jocuri de grup, precum leapsa, prinselea, v-ati ascunselea.

Au fost multe seri, in care faceam foc de tabara si ne incalzeam, povestim la lumina flacarilor calde.

A fost o vacanta reusita, in care am citit multe carti si mi-am imbogatit cunostintele. Am aflat povesti din trecut de la bunicii mei si de la oamenii din sat, care mi-au povestit despre viata lor.

Viata la tara este si grea, dar si frumoasa.

Răspuns de CrissDeni124
0
Vacanța

Asteptam cu nerabdare sa vina aceasta vacanta minunata de vara. Si cum a sosit mi-am planuit tot felul de lucruri pe care le voi face . In primul rand am decis sa merg sa-mi vizitez bunicii pentru ca imi era foarte dor de ei . Dupa m-am gandit ca nu ar strica sa ma distrez la mare cu parintii si prietenele meele cele mai bune . La maere am petrecut o aventura foarte frumoasa pe care nu o voi uita niciodata. La intoarcere daca tot eram plecati la drum am decis sa mergem sa dam o tura si pana la munte pentru ca iubesc aerul curat si peisajul . Am vizitat manastiri , am urcat pe munte si totodata ne-am facut si o multime de poze ca amintire. Intorsi acasa am povestit tuturor de minunatiile noastre. Mi-am facut timp si pentru a mai invata putin pentru scaoal deoarece si ea este foarte importanta. In concluzie am avut parte de o vacanta foarte frumoasa cu multe aventuri pe care nu le voi uita niciodata.

Alte întrebări interesante