Limba română, întrebare adresată de FlorynWoW, 9 ani în urmă

compunere cu titlu e important sa am prieteni?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de gabrielpoclitar
4
                                                   E important sa am prieteni!


           Prietenii sunt importanti, sunt niste persoane speciale in viata cuiva, care ii ajuta in momentele cele mai grele, dandu-le suport (in diferite domenii si moduri) cu tot ce au nevoie, si cand au nevoie! Avand prieteni si comunicand frecvent cu ei iti poate mentine sanatatea psihica la un nivel normal, ajutandu-te sa comunici corect cu oamenii din jur.
           Unui prieten adevarat, ii poti spune orice, stiind ca secretul tau e in siguranta. Deasemenea, prietenii pot sa te incurajeze in cele mai grele momente ale vietii tale, indiferent daca sunt niste decizii cruciale sau niste banale intrebari fara sens, ei iti vor fi alaturi, incercand sa te indrumeze intr-o directie corecta, insa asta doar in cazul in care sunt si au fost intr-adevar alaturi de tine, cand ai avut nevoie de ei. Prietenii nu vor fi intotdeauna capabili sa recunoasca faptul ca te iubesc, insa tu trebuie sa stii asta si singur.
            Odata ce vorbesti amabil cu acea persoana, ii tii pumnii in tot ce face si ii oferi tot sprijinul de care are nevoie, il poti numi prieten si probabil si el poate sa o faca.





Alte întrebări interesante