Limba română, întrebare adresată de iliemary2013, 9 ani în urmă

compunere cu titlul : Cerul e o taina

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ciurelmariana
21
da,cerul e o taina.
E o taina pt ca ....poti sa zbori spre infinit ,poti sa unesti pete de culoare si sa formezi un curcubeu ,e o taina pt ca niciodata nu vei sti cat de departe vei ajunge.
Cerul...este defapt viata ta.ai si pete de culoare dar ai si nori ,astazi poate te inalti ,dar maine nu sti de la ce altitudine vei cadea in gol.Cerul e special ....e un infinit de ganduri care se aseaza pe zi ce trece si la final cand ajungi la destinatie ai cu tine un dosar plin de culori .poate mai inchise sau mai deschise dar ....sunt culorile vietii tale .Cu acestea tu ti-ai trasat drumul vietii ,iar la sfarsit ...realizezi ca defapt....o dreapta este formata dintr-o infinitate de puncte .Toate acestea sunt statiile in care trenul tau a oprit doar ca nu sti daca cineva s-a urcat in tren.
gandurile tale sunt asemeni norilul dar maretia si forta cu care lupti pt a obtine ceea ce doresti cu adevarat sunt ca aurora boreala .... e magie .
daca ar fi o limita nu ai mai visa ....deaceea toti cand privim la cer ne imaginam o lume fara obstacole ....da....,cerul este o taina.
Alte întrebări interesante