Limba română, întrebare adresată de mariarusescu, 9 ani în urmă

Compunere descriptiva atmosfera dintr.o biblioteca

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de steligeo
306
     .Ieri am petrecut cateva ore in biblioteca scolii.
      Intr-o incapere spatioasa, cu ferestre mari prin care patrunde lumina zilei, sunt rafturi care ajung pana in tavan. Pe ele stau frumos asezate cartile ce asteapta sa fie cerute de cititori. In incapere este foarte multa liniste, cititorii stau la mese si sunt concentrati asupra lecturii. Ei se cufunda in actiunea prezentata in carti si se contopesc cu personajele. Nimic nu-i deranjeaza din cititul captivant.Peretii zugraviti in alb, pastreaza  afise care prezinta cartile nou -aparute in evidenta bibliotecii. 
     In biblioteca este o atmosfera linistita in care actiunea din paginile cartilor este traita de cititori cu maxima intensitate.
Răspuns de mariasandra98
116
Intr-o zi m-am gandit sa merg la o biblioteca din apropiere sa imprumut niste carti pentru scoala. Am pornit spre biblioteca ajungand repede, Am intrat inauntru un aer inchis lovindu-ma in fata. M-am uitat putin prin incapere si am vazut multi oamenii unii mai invarsta altii mai tineri citind in liniste. Erau rafturi mari pe care erau asezate multe cartii in ordine alfabetica. La intrare statea o doamna batrana cu ochelari la un birou. Am intrbat-o despre cartile pe care doream sa le imprumut dansa indrumandu-ma printre rafturile mari cu carti mai vechi si mai noi. Mi-am luat cartile care mi-au trebuit si am plecat acasa. 
sper ca te-am ajutat
Alte întrebări interesante