Limba română, întrebare adresată de bunescubogdan00, 8 ani în urmă

compunere despre iarna. va roooooog foaaaaarte muuuuuult!!!

Anexe:

bunescubogdan00: la aceasta imagine sa fie compunerea daca se poate

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de guranannamaria
1

Răspuns:

Iarna este o perioadă minunată. Zăpadă moale, pufoasă, cade din cer cu fulgi mari.  Casele, copacii și străzile sunt acoperite cu un strat gros de zăpadă.

Mi se pare că numai iarna în țara noastră  este cu adevărat frumoasă. Pare a fi ruptă dintr-o carte de povești a unui scriitor   talentat. Numai iarna românească  se poate lăuda nu numai cu vremea rece, ci și cu frumusețea sa fabuloasă.

Cu toate acestea, iubesc iarna nu numai datorită naturii sale frumoase. Iarna putem schia, patina, ne putem da cu sania. Toate parcurile sunt pline de oameni.  Îmi place foarte mult să ies cu prietenii, să joc cu bulgări de zăpadă. Uneori construim oameni de zăpadă. Numai iarna ne prezintă atât de multe activități diferite

Mai mult, iarna este sărbătoarea principală, Anul Nou! Atât adulții, cât și copiii așteaptă cu nerăbdare această zi. Oamenii decorează bradul, aprind luminițele, decorează casele, magazinele, școlile, parcurile. Toată lumea își cumpără cadouri unul pentru celălalt. Aceasta este o stare de iarnă cu adevărat magică!

Deși este cea mai rece perioadă a anului,  totuși este cea mai bună și mai frumoasă

Explicație:


bunescubogdan00: multumesc foarte muuuuuuuuuult
Alte întrebări interesante