Limba română, întrebare adresată de alinacomisel65, 8 ani în urmă

compunere despre o intamplare la film
va rogggg​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mariapaula234567
0

Explicație:

Era vara, soarele torid mangaia pamantul cu razele sale fierbineti. Fiind vacanta, si ne mergand la scoala nu stiam ce sa fac sa nu ma mai plictisesc. Am sunat o pe prietena mea si am hotarat sa mergen impreuna sa vedem un film in weekend.

Sosind weekend ul, ne am pregatit de film. Am luat autobuzul pana acolo. Drumul a fost lung si plictisitor, dar intr un final am ajuns. Am cobarat si ne am indreptat spre cinema. Am platit biletele si 2 portii de popcorn, una pentru ficare. Ne am asezat la locurile noastre si am asteptat sa inceapa. Filmul era unul de groaza. Tot uitandune la film, a aparut o scena care m a speriat si am scapat tot popcornul pe podea. Imi era frica sa nu fiu certata ca am facut mizerie, in timpul acela paznicul m a vazut si a venit la mine. Prietena mea incerca sa ma incurajeze ca nu s a intamplat nimic rau, dar eu m am speriat mai rau si avem emoti pentru ce va urma, credeam ca o sa ma certe sau o sa ma dea afara... Paznicul m a intrebat ce s a intamplat, iar eu i am explicat cu frica in glas. El a spus ca astfel de accidente se intampla mai tot timpul si nu trebuie sa ma speri, oricum se face curat la sfarsitul zilei. Am strans ce am putut din popcorn si am continuat sa privesc filmul alaturi de prietena mea.

La sfarsitul zilei am fost fericita, pentru ca am invatat ca o greșeală se poate repara si nu trebuie sa ma speri inainte de a sti cum sunt defapt lucrurile.

Alte întrebări interesante