Religie, întrebare adresată de 68993, 7 ani în urmă

compunere despre omul creat cu trup muritor si suflet nemuritor 20 rânduri plsss dau 10 puncte si corona ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de robertgeorgedo78
0

Răspuns:

1 Omul este o ființă unică, creată cu un trup muritor 2și un suflet nemuritor. Trupul este format din materie, 3care se descompune la moartea sa, în timp ce 4sufletul este considerat a fi imortal și capabil să 5trăiască dincolo de limita fizică a trupului. Acest 6suflet este considerat a fi esența ființei umane, ceea 7ce o face specială și îi conferă un scop mai înalt 8decât acela al trupului.

9Oamenii sunt capabili să simtă, să gândească și să 10iubească, toate acestea fiind rezultate ale sufletului 11lor. De asemenea, sufletul uman este considerat a fi 12capabil să cunoască adevărul și să își îndeplinească 13scopul sau menirea, indiferent de limitările trupului.

14Este important să ne îngrijim de trupul nostru, 15deoarece acesta este templul sufletului nostru și 16ne ajută să îndeplinim misiunea noastră pe pământ. 17Totuși, este și mai important să ne îngrijim de sufletul 18nostru, deoarece acesta va trăi pentru totdeauna.

19Prin urmare, trebuie să ne concentrăm atenția 20asupra dezvoltării sufletului nostru, prin cultivarea virtuților morale, a empatiei și a iubirii, prin înțelegerea adevărului și prin urmărirea scopului nostru. Acest lucru ne va ajuta să trăim o viață împlinită, nu numai pe pământ, ci și în eternitate.


68993: ms
robertgeorgedo78: succes
68993: mai ma poți ajuta la încă 5 compuneri plźzz
robertgeorgedo78: exista pe guggle Cheat GBT Un program de inteligența artificiala care te poate ajuta cu orice Teme rețete de gatit orice î-ți trece prin cap
robertgeorgedo78: cheat gbt î-ți zicex
Alte întrebări interesante