Limba română, întrebare adresată de aureliamocanu1976, 8 ani în urmă

compunere din şapte peopozitii despre munca​


gabrielroxy76: mama m-a luat cu ea la munca. Acolo am întâlnit multe colege de ale ei. Toate m-au întrebat în ce clasa sunt și câți ani am și cum ma cheamă. Eu le-am spus. Porma ele mi-au cumpărat o cutie cu bomboane și mi-au spus ca sunt drăguța și frumoasa. Eu am început sa zâmbesc când mi-au spus. Porma venise timpul sa plac cu mama acasă. A fost o zi minunata!
gabrielroxy76: Munca e importanta. Omul o face mereu ca:sa spele vase, sa facă mâncare, sa dea cu matura/aspiratorul în camera. Munca ajuta mereu omul. Toți oameni care sunt născuți sau vou fi va face mereu munca. Munca se face și când pleci la munca ca:un spital, o farmacie și multe altele sau munca poate fi făcută acasă. Niciun om nu va scăpa de munca o va face pt ca a se face.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de amedeea82
4
Munca are un rol foarte important in viața unui om.Fara munca societatea nu poate exista.Fiecare om și a clădit un viitor prin munca depusă la nesfârșit .Munca pentru mine trebuie parcursa cu atenție fie facerea temelor pentru la școala ,ori curățarea camerei mele etc.
Alte întrebări interesante