Limba română, întrebare adresată de praleamatei0909, 8 ani în urmă

Compunere Filmul Preferat te rog am nevoie urgent ! →←

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de dariastefania18
3
Filmul meu preferat:
Este Paddington
Ei bine, Paddington, pentru cine încă nu a aflat, este un ursuleţ emigrant din Peru. Mătuşa lui, Lucy, a fost dusă la un azil pentru urşi pensionari, el ar mânca toată ziua numai marmeladă (foarte scumpă în Peru) şi, alt detaliu care trebuie cunoscut, are o pălărie interesantă, cu care, hai să vă zic, la un moment dat va încerca să scoată apa dintr-o cadă, ca să nu se înece, la prima lui baie adevărată
La familia Brown, Paddington trece prin tot felul de întâmplări amuzante. Merge cu metroul, la cumpărături, la teatru, la mare şi face pe magicianul şi se comportă ca un copil foarte “dezgheţat”, care abia acum cunoaşte unele detalii despre lumea asta şi, pentru că nu ştie chiar tot, intră întotdeauna în bucluc. Se rătăceşte sau aproape că inundă casa familiei Brown, dar îţi menţine permanent nonşalanţa şi inocenţa care-l fac simpatic.

Sper ca te-am ajutat
Răspuns de adrianflorea422
3

Filmul meu preferat este războiul stelelor

Războiul stelelor

In imensitatea universului se crede ca există si alte planete locuite de extratereștri diversi , pe fiecare planetă exista un fel de locuitori cu forma si credință diferită. Acesti locuitori au un guvern comun din care fac parte anumiti locuitori ai planetelor însărcinați sa pastreze pacea si armonia in întreg universul.

Bineînțeles ca există si diverse persoane sau popoare care nu doresc pacea dar s-au înrolat in aceasta alianță pentru a descoperi slăbiciunea fiecarui popor de pe planete si sa încerce sa pornească războaie de cucerire.

Klingonienii de exemplu nu sunt un popor pasnic si mereu sau peste cap planurile alianței dar pe ascuns. Alianta a desemnat o navă care este armata universului si poliția din univers.

Această navă a primit numele de Astrix.

Căpitanul navei a desemnat mai mulți reprezentanți ai tuturor planetelor printre care si patru klingonieni care de fapt sunt spionii celor din natiunea lor. Ei raportează sefilor lor de pe planeta klingonienilor tot ce se petrece pe navă si mereu iscă cate o problemă care de fiecare data este rezolvată de cei de pe Astrix.

Daca cei de pe Astrix nu ar fi vigilenți ar fi un război catastrofal in univers. Încă nimeni de pe navă nu stie cine sunt spionii pana ce la un moment dat descoperă si-i trimit pe planeta lor scotandu-i din alianță pe klingonieni.

Desi Alianta doreste instaurarea păcii nu numai klingonienii sunt cei ce se opun ci si alte popoare cu care cei din alianță au dus multe războaie pe care le-au castigat tocmai faptului ca cei din Alianță sunt mai mulți si mai puternici iar pe navă Astrix sunt cei mai mulți si mai buni soldați ai universului.

Războiul stelelor niciodată nu este in repaus dar planetele sunt aparate de cei de pe nava Astrix cu brio.


adrianflorea422: Coroană
Alte întrebări interesante