Limba română, întrebare adresată de marcelina, 9 ani în urmă

COMPUNERE in care sa contina in ea numeralul cardinal si ordinal va rog frumos pana diseara la 8 ca-mi trebuie

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de pdelia26
72
Era o zi ftrumoasa de vara. Doi copii pornesc intr-o excursie la munte. Al doile era foarte neastamparat si facea numai prostii. Primul era cuminte si asculta de parintii.
  Pornesc prin padure si dau de foartemulte animale salbatice. Ei se intalnesc cu 10 maimute. A treia era cea mai prietenoasa.Toti fac multe lucruri faine ...manancamulte banane........................
De aici mai bagi tu niste detalii mici si faci incheierea ::)
Răspuns de drazutza
89
                                             EXURSIA
 
      Eraintai ianuarie. Era o zi de iarna.
      eu si familia mea ne pregateam sa mergem in exursie in Poiana Brasov.
Este ora paisprezece si treizeci de minute, si ne pregateam de plecare. pe drum ni s-a facut foame, asa ca am oprit la un fast food. Noiam comandat cinci hamburgeri mari si cinci sucuri.
In prima zi ne-am asezat  in hotel,apoi am plecat la drum. am vizitat sase muzee, apoi ne-am intors inapoi la hotel. In a doua zi am mers pe trei parti, acolo ne-am dat cu sania si cu skiurile. In a treia zi si ultima, am plecat la shopping si in alte locuri frumoase.
                 Cand ma-m intors la scoala le-am povestit colegilor cum a fost in exursie, si bine inteles ca nu ia-m uitat , le-am lut fiecaruia un suvenir, care le-a placut foarte mult.                sper ca ti-am fost de ajutor . 
Alte întrebări interesante