Limba română, întrebare adresată de izzabel, 9 ani în urmă

compunere la sanius din 7 enunturi cu copii care se intalnesc la sanius se trag cu sania si apoi pleaca acasa repedeeee

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de anamariamiruna
158
Este iarna . Eu si prieteni mei ne vom intalni la sanius . Pe drumul spre partie ma-m intalnit cu mare care mergea si ea la sanius . Ajungand acolo m-am uncat pe sanie si am zbughit-o la vale. Am mai cazut , am mai ras , m-am mai lovit dar nu conteaza pentru ca iarna e un anotimp bucuros pentru mine . Dupa un timp toti ne-am indreptat spre casa bucurosi.
Eu vam spus compunerea mea acum vreau sa o aud si pe avoastra.

xarenta: Într-o zi de iarnă frumoasă când ningea cu fulgi mari. Eu am hotărât împreună cu familia mea să mergem la bunici. Acolo mam întâlnit cu prieteni mei acolo noi neam dat cu sania, neam bătut cu bulgări de zăpadă, noi am făcut oameni de zăpadă și îngeri de zăpadă. Când sa înegurat mama nea chiemat pe mine și prieteni mei în casă unde erea cald și bine. Noi am băut ceocolată caldă noi neam distrat noi am fi vrut ca ziua asta să nu se fi terminat așa de repede. Sper că team ajutat pr
Răspuns de Draguta24
83
Toti copii din sat se strang gramada sa mearga cu toti la sanius. Au plecat cu mare veselie si cu fetele rosii ca focul. Toti erau incantati. Au inceput sa se traga unul pe altul cu sania. Dintr.o data un fulg alb ca suma laptelui, a cazut pe nasul unuia dintre copii, iar dupa acesta inca multi alti. Toti copii de la derdelus au plecat acasa unde e cald si bine.


Sper ca te.am ajutat ! ✏
Alte întrebări interesante