Limba română, întrebare adresată de biluta31, 8 ani în urmă

Compunere Moş Crăciun a fost răpit

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Petepetale1234
19
Moș Crăciun ne aduce cadouri minunate an de an. Regula de a primi cadou e simpla sa fi cuminte. Azi e seara in care Moș Crăciun ar trebui sa ne aducă cadouri. Dar ce sa întâmplat?
- Mama de ce nu vine moșul?
- Mai așteaptă puțin.
Dar ceva sa întâmplat. Am văzut pe geam ceva! Moșul! Oare ne aduce cadou? Nu! A fost răpit! Asta mi-a spus sora mea acum3 minute. El a fost răpit. Am plecat după el. Alarma falsa! A mers in parc sa mănânce fursecuri cu lapte. Și așa am rezolvat cazul fals.

biluta31: Moș Crăciun trai în Valea Fericiri din cartea de Literatura romana
Petepetale1234: Aaa
Petepetale1234: Pai poți schimba tu puțin
Răspuns de arytecar
16
In casuta lui Mos Craciun,toata lumea muncea.Era ultima zi de munca.Mos Craciun se duce pana afara pentru a incarca sania cu cadouri,dar acesta a fost luat in zbor de un dragon ghidat de Daniel,un copil care de fiecare data primea de la mosul o nuieluta.Acesta a fost dus intr-un hambar plin de animale.Daniel a inceput sa-i explice ca el este mai cuminte,nu mai fura foarte multe dulciuri,nu isi mai bate sora foarte des si acum fura doar 2 prajituri pe saptamana.Mosul a incercat sa-i explice ca el trebuie sa renunte la aceste activitati pentru a nu mai primi nuieluse.Cand se uita la ceas,Mos Craciun,vazu ca este aproape Craciunul.Pentru a putea scapa de baiat,ii promise ca il va lua cu el sa imparta cadourile,dar doar daca este cuminte si il va lasa sa plece.Daniel ii promise ca va fi mai cuminte si ascultator.Cei doi s-au urcat in magica sanie a lui Mos Craciun si au inceput sa imparta cadouri.Dupa ce au terminat de impartit cadourile,Mos Craciun l-a dus pe Daniel acasa.Dupa cateva luni,mosul afla de la elfii sai ca Daniel este in fruntea listei copiilor buni,iar acesta a fost foarte mandru de baiat.De atunci,Daniel nu a mai facut vreao boacana,stiind ca mosul il va rasplati daca va fi cuminte si nu va mai primi nuieluse.SPER CA TE-AM AJUTAT!
Alte întrebări interesante