Limba română, întrebare adresată de andrea519806, 8 ani în urmă

Compunere narativa in care sa povestești o întâmplare reala sau imaginara petrecuta intr-un oraș

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de anisiapirontea
0

Răspuns:eram in vacanta la constanta cand deodata s a auzit o bubuitura ,apoi o vietate mititica a cazut din cer .era foarte dragalas dar in acelasi timp ma inspaimanta pentru ca nu mai vazusem asa ceva . avea blanita stralucitoare argintie si semana cu o pisicuta . brusc ceva m a facut sa ma apropi si sa o strang in brate .avea ochi verzi .zing zing si vietatea dispare .daschid ochi si im dau seama ca am visat .dar nu a fost de loc un vis rau

Explicație:sper ca am fost de ajutor

Răspuns de hojbotaioan667
1

Răspuns:

                                    La o iesire cu prietenii

      Eram in oras alaturi de prietenii mei,Andrei,Alex,Cristina si Maria.Ne plimbam pe strazi in cautarea unei cafenele ca sa putem degusta si noi ceva deoarece ne era foarte foame.Am observat o  cladire care parea sa fie un restaurant,dar acesta era fara clientii care ne-a starnit interesul,deci am pornit intr-a colo.Primul care a intrat a fost Alex,dupa care ne-a chemat si pe noi cu un ton de extaz.

        A vand in vedere ca eram curiosi am intrat si noi,a fost uluitor,tablouri pe pereticu peisaje moderne,plante de toate felurile,o fantana si o minunata priveliste spre mare,caci nu v-am spus,dar iesirea o facem langa un oras de pe litoral!

       Un chelner ne-a poftit la masa si ne-a rugat sa ne asezam la o masa frumos impodobita cu plante

        Cand am dorit sa comandam,am fost anuntati spre tristetea noastra ca restaurantul trebuie inchis deoarece ora inchideri a trecut,chelnerul ne jucase o farsa si ne invitase inautru.

        Cu mare tristete am parasit localul si cand am iesit,ne-am uitat pe orar sa vedem cand se inchide si...trecusera 20 de minute de la ora stingeri

        Am invatat ca mereu de acum sa fim atenti la orar oriunde mergem

Sper sa iti placa textul meu,e o intamplare pe care am patit-o intr-o calatorie cu prietenii:))

Explicație:

Alte întrebări interesante