Limba română, întrebare adresată de comanana37, 9 ani în urmă

Compunere o dimineata in delta dunării URGENT!!! VA ROG AJUTATI-MA

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de marinaadriana
22
Soarele imi pătrunde prin fereastra. Ma trezesc devreme, trezită de zgomotele păsărilor. Ma îmbrac, si ies afara unde simt mirosul de apa sărată. Vad pescarusii cum plonjează in apa, vrand sa prindă peste. Unii au noroc, altii nu. Cei care nu au noroc, mai incearca pana izbandesc, si scot în sunet, ca si cum ar striga "multumesc". Localnicii sunt demult cu unditele pe mal, așteptând sa prindă ceva. Ii vezi cum stau acolo si asteapta, mai schitand cate un zâmbet trecătorilor si chiar si salutandu-i. Chipurile lor imbatranite par ca zâmbesc mereu. Ce oameni frumoși si plini de viata sunt aici. O briza aduce si mai mult miros de apa sărată si de peste. Trag aer adunc in piept, si zâmbesc.

marinaadriana: Un sunet*
marinaadriana: Adânc*
comanana37: E copiată???
comanana37: Asta e tema de la pregatire si....
marinaadriana: Nu :))) e facuta acum pe loc. Crede.ma
comanana37: Merciii mult
marinaadriana: Primesc si un multumesc? :333
Răspuns de HabarNuAmDeRomana
7
                    O dimineata in Delta Dunarii
 
      O dimineata placuta...frumoasa...incantatoare...ca orice alta dimineata.Soarele auriu isi trimite blandele sale raze catre pamantul imbatranit de la atata dor de viata,pasarelele mladioase cutreiera vazduhul hai-hui cantand si veselind codrii si natura cu mandrele lor triluri care rasuna precum clinchetele de zurgalai.

        Cerul este senin...cu nori albi si pufosi precum vata se plimba lenes pe bolta cereasca,albastra precum ochii marii care se intinde la nesfarsit si pare ca nu se mai termina.

         Ma aflu in Delta Dunarii,un loc splendid,cu niste
privelisti...miraculoase,Delta,o apa uriasa oglindeste in puritatea si limpezimea ei toate fiintele ce se scalda in ea,incepand de la cele mai micute mamifere terminand cu cele mai minunate animale,pestisorii inoata zglobiu in apa limpede ca cristalul iar pasarile,pelicanii si alte pasari maiestre se plimba ingamfate prin zona.Ahhhh...ce superba priveliste,nu pot inceta din a ma uimi...e superb....de neimaginat,o priveliste de nedescris;iar simtamantul care-l simt e si el de neinchipuit,un simtamant de pace,de dragoste si de liniste sufletesca,un loc plin doar cu fiinte nevinovate si frumoase precum chipurile ingerilor care privesc din cer spre acest minunat loc.

            Este un loc superb,un loc minunat care merita vazut,nu are taine,asta e adevarat insa frumusetile si cretaiile mamei natura in acest loc sunt chiar de nedescris.


comanana37: E copiată?
HabarNuAmDeRomana: nu
Alte întrebări interesante