Limba română, întrebare adresată de vizitiucarmen13, 9 ani în urmă

compunere
seara,in padure
de 10 15 randuri
sa folositi epitete personificari si comparatii
va rog !!!


vizitiucarmen13: poti scrie mai repede te rog
vizitiucarmen13: am nevoie

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de GUGULOI
1
                                    O seara in padure 
       Eu si parintii mei ne-am hotarat sa mergem cu cortul in padure , pentru ca nu am mai iesit de mult in natura , iar tata vrea cu cortul .
       Inaite sa plecam , eu si mama am facut de mancare si am luat lucruri care s facem mancare acolo . Noi am facut niste senviciuri ca prajiturile de la restaurantele renumite de frumoase si parca ne sopteau " Gusta din mine ! '', asa ca ne-am infructat si noi putin din ele . Am cumparat niste suc , iar mama a luat un ceaun si ce ii mai trebuia , fiindca tata asa vroia . Tata , s-a ocupat de gratar si de tot ce trebuia aranjat ca sa intre in masina pana acolo .
       Cand am plecat masina era atat de plina incat si auzeam cu imi zicea " Ajutor , o sa trosneasca tabla pe mine ! Sunt prea plina ! " , dar lui tata nu-i pasa ! Spre drum , ne-am mai oprit sa facem poze si sa mancam .
       Acolo ne-a luat vreo doua ore sa ne instalam pentru ca masina era plica , iar tata le muta de douazeci de ori pana erau bine puse ! Ohh , tata este mai enervant ca un om care se chinuie sa te innebuneasca si s-a te scoata din sarite ! Deja creierul meu parca imi zicea "Ajutor ! Nu mai rezist ! " .
      Dupa ce am mancat , ei s-au dus la culcare , dar eu am mai ramas sa ma gandesc cum voi mai rezista . Intre timp , un iepuras alb ca spuma laptelui incat se vedea si in intuneris mi-a zis " Vino cu mine si vei uita de suparare " .
Eu m-am dus dupa el si , in mijloccul padurii erau toate animalele din padure si dansau , dar si cantau . Toata noaptea am dansat cu ele , dar spre dimineata m-am dus in cort si ma inceput sa ma gandesc la acea noapte .
     Noi ne-am intors cu bine acasa , dar nici azi nu imi dau seama de ce sa intamplat !

GUGULOI: Scuze , este cam lunga ! :|
vizitiucarmen13: ms
vizitiucarmen13: e lasa!\
GUGULOI: :)
Alte întrebări interesante