Limba română, întrebare adresată de anamariacerchez, 9 ani în urmă

compunere uc cuvintele mama pachet si prajituri

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
2
Azi am venit de la scoala, si am primit un 10 la Romana. I-am spus mamei ca am luat nota. Mama a fost foarte mandra de mine, si m-am simtit bine! Si ca recompensa, mama mi-a facut prajituri cu ciocolata inauntru, au fost delicioase!
Si am invatat ca daca muncesti cu adevarat, nu muncesti in zadar, primesti si recompensa pentru munca facuta. Ziua urmatoare mama imi facea un pachet pentru scoala, cand am ajuns la scoala mi-am mancat pachetul, si am avut energie, ca sa fiu atenta la scoala! Si sper sa primesc inca un 10!

Sper ca te-am ajutat! Coronita? ;*

Maria1231: ms ;)
anamariacerchez: da cinei coronita
Răspuns de deea99me
1
Cararea inca mai serpuia de a lungul colinelor ,iar capatul ramanea ascuns de ochiul iscoditor al copilei. Trecu pe langa nestiutul catun ce se afla la jumatatea drumului dintre varf si poalele muntelui. Undeva ,acolo jos se afla gara...Desi se straduia sa isi pastreze cumpatul drumul lung o istovise .Pe un bustean la umbra falnicilor brazi deschise pachetul cu biscuiti.Dupa ce mai prinse ceva puteri si ceva inima impacheta cu grija servetul.La un moment dat inima incepu sa bata din nou tare caci printre hornurile innegrite de fum zarise conturul nedeslusit al garii.Acum numai putea sti ce ii mai pregatea viitorul dar stia ca mama sa nu ii urzeste decat fericirea.

deea99me: Cum e? :))
deea99me: Coronita?
anamariacerchez: foarte frumoasa
anamariacerchez: imi place
anamariacerchez: da de ce imi zici coronita
deea99me: intrebam daca dai coronita :)
deea99me: Ai dat deja scz nu am vazut
Alte întrebări interesante