Limba română, întrebare adresată de banicaandrei077, 8 ani în urmă

Compuneți o descriere de 70 80 cuvinte pornind de la cuvintele : zâna primăvară , flori , au răsarit , parcul .
Tema textului : ,,o zi de primăvară,, .
E ceva usor de clasa a 5 a . Dau si coroana daca sunt 2 raspunsuri
Dau vreo 20 pcte

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de GalaxyGaby
1

Inceputul primaverii

Pe bolta albasta rasarise soarele inconjurat de razele lui aurii ce navalesc intreaga natura . Parcul din apropierea casei mele prindea viata ...colorand pamantul cu verde si de pe colo colo rasareau ghioceii gingasi . Atunci am inteles , zana primavara isi facuta simtita prezenta prin peisajul frumos adus in dar naturii , prin mirosul imbietor , prin tot ansamblul creeat. In acea zi de inceput de primavara vazusem o groza de copilasi cu flori si floricele in mana ducandu-le mamicilor .

Ma bucurasem , venise primavara , nimic nu putea fi mai perfect ca aceea zi minunata de primvara. Atmonsfera era una placuta si linistita ceea ce te facea sa te simti in largul tau .

A fost o zi minunata de neuitat si mi-as dori sa fie cat mai multe zile asa.


banicaandrei077: Merci mult!
Răspuns de GiulyIan
2

A venit primăvara din nou, sunt plin de fericire si prosperitate. Zâna Primăvara a împrăștiat din nou, din calesca ei fermecată, milioane de ghiocei, și felurite flori! Parcul, e plin de copaci inmuguriti si de copii, plini de voioșie, jucându-se până seara! Totul în jur, e ca intr-un basm! Din Caleasca Zanei, au răsărit iar frumusetea și miresmele magice, ale Primăverii!


banicaandrei077: Multumesc frumos! Este scurta si perfecta! Merci muult!
Alte întrebări interesante