Limba română, întrebare adresată de katia9, 7 ani în urmă

Compuneți un text de o pagina cu verbele nepersonale
VA ROG URGENT

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
2
Incitat de curiozitate, exploratorul a pornit pe drumul său. Înaintând prin jungla luxuriantă, el a observat o ploaie torențială în depărtare. Cu răbdare, el a continuat să meargă prin desișul de vegetație, încurajat de scopul său. La un moment dat, el a remarcat o intrare într-o peșteră și a decis să intre.

În interiorul peșterii, explorerul a descoperit un teren necunoscut. Un soi de lumini stranii au luminat pasajele înguste și întortocheate. Fără să-și piardă încrederea, explorerul a început să exploreze. A cercetat colțurile ascunse, inspectând fiecare centimetru de spațiu și descoperind un tărâm desconocut.

Exploratorul a explorat cu atenție peștera, în căutarea unor noi descoperiri. A examinat pereții, au urmărit structurile complexe, au cercetat și au analizat fiecare obiect. După ore întregi de cercetare, el a descoperit un panou în care erau sculptate simboluri ciudate.

Exploratorul a studiat panoul cu atenție, încercând să descifreze simbolurile. După ce a înțeles mesajul, el a decis să continue explorarea. A urmat o pasăre care se îndrepta spre un tunel lung și îngust care ducea spre întuneric.
Alte întrebări interesante