Istorie, întrebare adresată de antoniadamocc, 7 ani în urmă

Trageți niște concluzii personale despre Thomas Alva Edison în care să spuneți ce v a uimit Și ce v a plăcut cel mai mult la această personalitate.
!!!!!!!!URGENT!!!!!!!
!!!ȘI SĂ FIE CEVA DEZVOLTAT!!!
DAU COROANA​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de zamfirlaurentiu111
0

Răspuns:

Thomas Alva Edison a fost un inventator și om de afaceri american care a avut un impact imens asupra industriei și a tehnologiei moderne. Una dintre lucrurile care m-au uimit cel mai mult la acestă personalitate este numărul impresionant de inventii pe care le-a dezvoltat în timpul vieții sale, inclusiv becul electric și fonograful. De asemenea, m-a impresionat dedicarea lui constantă către cercetare și inovare, precum și capacitatea sa de a întreprinde afaceri cu succes.

Ceea ce mi-a plăcut cel mai mult la Thomas Alva Edison este dorința lui de a face lumea un loc mai bun prin invențiile sale. El a văzut inventiile sale nu doar ca mijloace de a face bani, ci ca oportunități de a îmbunătăți viața oamenilor. De asemenea, am admirat dârzenia și perseverența lui, deoarece a înfruntat multe obstacole și a continuat să lucreze la invențiile sale chiar și atunci când au întâmpinat eșecuri.

Explicație:

Nu este plagiat:) eu l-am facut


antoniadamocc: îți voi da coroana puțin mai târziu
antoniadamocc: s8 să știu că îți mulțumesc enorm :)
Alte întrebări interesante