Limba română, întrebare adresată de andreinarcis85, 9 ani în urmă

Construiti 4 compuneri de 20 de randuri la alegere


andreinarcis85: Câte ai scris???
Utilizator anonim: sunt la a doua la jumatatea ei
andreinarcis85: O.O
Utilizator anonim: am inceput-o pe a treia
Utilizator anonim: Ti-am facut trei pe a patra nu ma lasat dar o sa incer s-o fac mai mica
Utilizator anonim: asa ca o sa modific raspunsul acum
Utilizator anonim: Sper ca te-am ajutat
Utilizator anonim: !!!!!
andreinarcis85: Ce frumoasa ești
Utilizator anonim: Nu sunt eu! E o poza luata de pe net.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
6
                                             Luna



   Privesc in jurul meu si vad ca fiecare dintre noi avem o lumina interioara, care ne trezeste multe bucurii sufletesti.
    Ma uit in jurul meu cum stelele sclipesc si sunt intinse pe cer si-mi lumineaza sufletul. Fiecare clipa pe care o petrec imi rezuma o fantezie putermica care se transforma intr-o adevarata magie ce-mi patrunde sufletul cu intelepciune. Nimic cu ar fi mai frumos decat sa ne ducem intr-o noua lume. Privesc un tablou minunat care este deasupra mea, si imi revad cele mai frumoase amintirii care-mi lumineaza sufletul in mii de zari. Luna imi aseaza in gand iubire, si ma face un om mai bun care ma duce si ma aduce in lumea viselor mele. Luna imi vorbeste si ma face sa imi gasesc un loc in lumea acesta care uneorii nu ma lasa sa fac ce imi doresc, imi alina orice durere si-mi readuce sentimente adevarate care nu le-am mai avut vreodata. Luna cunoaste mai multe legii, care se readuc in mintiile noastre care sunt pline de o frica dar si de o anumita bucurie care imi succeseaza o noua viata.
    Luna ma bucura de fiecare data, e prietena mea si ma face sa ma simt minunat, astfel incat fiecare avem o noua sansa.


                                       Prietenia

    Ce ar putea fi mai frumos decat, sa ai prietenii care sa-ti fie alaturi, trebuie sa intelegem ceia ce este mai frumos pe aceasta lume.
    Poate ca ar trebui sa intelegem ca uneori trebuie sa avem grija cum sa ne alegem prietenii, deaorece unii nu ne sunt chiar prietenii adevarati, dar noi trebuie sa stim ca prietenii nostri trebuie sa ne fie alaturi si la bine si la rau, indiferent de situatiee. Fericirea pe care o avem in suflete este imensa deaceea trebuie sa invatam din propriile noastre greseli. Ce putem facem oare atunci cand ne simtim singurii? Cum putem sa intelegem fiecare clipa pe care o petrecem singurii?... Dar un singur lucru se stie cu adevarat ca prietenii sunt cea mai buna solutie pentru singurate, durere, si multe altele. Petrecem clipe minunate, iar acest lucru ne ajuta sa ne receem o noua lume, de ne lumineaza orice cale, oricum ar fi ea.
    Prietenia este in  cuvant pe care nu-l vom uita niciodata, deaceea nici de prietenii nostri nu ar trebui sa uitam vreodata.


                                         Vacanta mare


      Hmmm! Cat te-am asteptat sa vi, sa-mi readuci in suflet o vesnica bucurie, sa-mi povestesti si sa faci magie cu mintea mea care te aduce mereu in sufletul meu plapand.
    Vara este prietena noastra cea mai buna, ea ma bucura de fiecare data. Incat ma invata sa desprind din ea sentimente foarte frumoase. Este atat de calduroasa, si de magica. Fiecare picatura de ploaie sa imbata in minunea ei fermecatoare, care ma face sa-mi gasesc un anumit echilibru in viata de zi cu zi. De fiecare data cand o simt, imi vorbeste cu o voce dulce, si se pregateste sa-mi arate o noua lume. Vara imi descrie  o bucrie, melancolie neintalnita pana in acest moment. Ma dsitrez estrem de mult. Dupa toate anotimpurile in care am fost la scoala, numai vara ma tine acasa, sau ma lasa sa ma duc in excurisii minunate care de fiecare data ma farmeca. De fiecare data cand imi aduc aminte de vara ma simt minunat. Pasarile canta ca niste ingerii mici ce ne bucura sufletul. Fiecare clipa petrecuta vara se duce in mintea mea si cu timpul raman amintiri minunate si frumoase, care ma bucra meare. Soarele cu razele lui puternice ma duce in viata care se desprinde din basem, ce ne readuce multe sentimente de dor si iubire.
     Vara este anotimpul oricarui copil indeiferent de varsta, fiindca vara mereu  orice om are cate un zambet pe fetele lor.


     
                                           

       
      

Alte întrebări interesante