Limba română, întrebare adresată de AndyPiticot, 9 ani în urmă

Continua descrierea data, in 10-15 randuri, folosind cel putin 10 atrinute si zece complemente.Compunerea va avea titlul "Un colţ de rai".
"Padurea de molid, intunecata si cenusie incremenise pe malurile inghetate. Copacii fusesera despuiati de vesmantul alb de gheata si pareau sa se aplece unul catre celalalt, negri si amenintatori, in lumina palida a asfintitului! Va rog ajutati-ma! Dau coroana + 50 puncte celor cu idee originala! Va rog nu copiati de alt undeva! Multumesc!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mariamiau2
1
daca priveai peisajul te puteai pierde printre ganduri ,teleportandu-te intr-un colt de rai.
aerul rece de primavara unduia crengile in care mici scantei de lumina se oglindeau.
incet ,incet se intuneca si cu fiecare clipa in care bufnita canta ochii mi se inchideau .
raze de lumina palide ma readuceau la realitate .
o data ce venise si dimineata plecasem spre micul meu colt de rai ,unde stiam sigur ca se gaseau singurele mure arginti si apetisante ,insa zarisem un petic de apa din care o caprioara cu blana ca de foc  sorbea si m-am gandit sa i-au  si eu putina .
in timp ce ma apropiam cat mai mult imaginea imi era mult mai clara . imi vazusem refletia ce dorea sa scape din inchisoarea cruda ce o tine stransa.
realizasem ca nu aveam cum sa fiu fericita doar din faptul ca acel peisaj era o bucatica din rai ,ci doar cu cei mai buni prieteni ai mei ce ma inteleg indiferent de ce subiect ar fi, cu ei  pot cladi o lume mai buna .


scz dar sunt in clasa a treia si nu stiu chiar atat de bine cea ce inseamna atrinute sau complemente dar sper sa iti fie de defolos mult noroc!

AndyPiticot: Multumesc mult!
mariamiau2: cu placere dar intreb si eu daca am folosit acele 10 chesti ca sa atiu daca textul meu iti este defolos?
AndyPiticot: Mda... aproximativ
mariamiau2: cred ca e ok .
AndyPiticot: da! e ok!
Alte întrebări interesante