Limba română, întrebare adresată de Deea123115, 9 ani în urmă

Continuati compunerea: Mergeam spre scoala.Deodata, mi-a aparut in fata o pisica.Avea o blanita târcata si mustatile mari i se mișcau incet.Privirile noastre s-au intalnit uimite.Dupa ca m-a analizat atent,fara nici o frica s-a apropiat si a inceput sa-si frece capul de picioarele mele.Am vrut să îmi continui drumul ,dar am constatat ca ma urmeaza cuminte.Am scos din pachet un sandviș si l-am dat. Am inteles imediat ca familia noastra o sa se mareasca in curand .Ma privea gales si torcea incet DAU CORONĂ!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Lulaqueen
1
Nu i-am putut rezista asa ca am luato in brate si am puso in haina sa nu ii fie frig și am pornit încet spre casa. Acolo mă așteptau părinții. Eu le-am povestit Cum M-am întâlnit cu pisicuta ,iar ei au fost de acord sa o păstrăm.
Nu am crezut niciodată ca ăsta o sa îmi schimbe viața. Odată cu pisicuta am câștigat și un prieten adevărat care mă sprijină la greu și îmi este întotdeauna alături

Lulaqueen: Sper ca e bine
Răspuns de yanisalx2007
0
Mi s.a inmuiat sufletul si nu am rezistat acelei priviri. M.am aplecat si am luat.o in brate. In srmn de multumire pisicuta m.a lins pe mana. Am pitit.o in ghiozdan, unde as stat cuminte pe tot parcursul orelor.
Ajuns acasa am prezentat.o parintilor cu rugamintea de a o pastra si asa familia noastra a mai capatat un membru pe care toti il iubim foarte mult!
Alte întrebări interesante