Limba română, întrebare adresată de nataliapulbere1, 9 ani în urmă

Continuati povestea
cica era odata o tara frumoasa cu oameni cinstiti harnici si milostivi numita tara adevarului
intr-o seara o lumina rosietica aryncata de cineva se raspindi si intra sufletele louitorilor . Vorba le deveni minciuna apa din cani ulcele fintini incepu sa inghetye de atitea minciuni
Anii trecu si tara a saracit caci unde minciuna se fa
ce stapina nu mai incape harnicia
Intr-o buna zi .......................
continuati va rog repede
dau coroana

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de adina12346424727764
0
fiul imparatului  auzise de la cineva , ca cica exista o vrajitoare peste munti , care poate deslega blestemul , numai ca ,pana acolo e cale lunga de strabatut .
     A doua zi pleca acesta spre vrajitoare . Pana a ajuns in varful muntelui a durat 40 de zile si 41 de nopti . Ajungand in varf , a vazut un satean si l-a intrebat unde este vestita vrajitoare . Acesta a raspuns ca peste acea campie e casa ei , dar sa aiba grija ca este pazita de un dragon .Printul s-a batut cu dragonul pana i-a taiat capul acestuia . Dupa aceea a intrat in casa la vrajitoare , iar aceasta i-a zis ca il va ajuta ,  nu mai avea ce face ,pentru ca  pretul unei vraji era de a omori dragonul .Vrajitoarea a rupt blestemul si toata lumea a devenit din nou harnica . Si au devenit toti fericiti ca inainte .
  

   Sper ca te-am ajutat , nu stiu daca este bine cum am facut-o , dar sa stii ca m-am chinuit ceva la ea .
Răspuns de costigradi
0
Intr-o buna zi se nascu la curtea regelui un baetel cu plete de aur. Pe masura CE crescu acesta se departa de ,minciunile de la imparatie plecand sa locuiasca in padure.
Intra intr-o padure deasa,se intalni cu un iepuras ,iepurasul l-a codus la un pom magic acolo o vrajitoare I-a pus sa treaca de trei probe iar dacanu VA reusi sa ii dea pletele lui de aur.
LA PROBE SUNT SIGUR(A)CA POTI INVENTAA TU CEVA.
Baiatul a trecut si Ultima proba si s-a intors acasa cu darul de la vrajitoare.In sticluta magica acesta a prins toata acea lumina rosie din sufletele oamenilor si astfel a salvat toata imparatie
Alte întrebări interesante