Limba română, întrebare adresată de Lucasotaku, 8 ani în urmă

continuați textul:








dau coroană!!!!!​

Anexe:

Lucasotaku: :(
Lucasotaku: repede am nevoie pentru mâine

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de tudorsara627
2

Răspuns:

Vai Ada așa mare e introducerea?

Într-o într-o zi Gigol (nu înțeleg numele lui) se trezi direct cu gândul la dulciuri. Merse jos pentru a manca o ciocolata dar nici urmă de ea. El mirat o întrebă pe mama lui ce se întâmplă.

- Mamă, unde e toată ciocolata? Apropo, buna dimineața.

- Buna dimineața! Eu și tatăl tău ne-am hotărât că tu sa nu m-ai mănânci atât dulce. Așa că pentru o săptămână nu mai ai voie dulce. Credem că o să te ajute mult și așa o să evităm spitalul. Și nici la calculator nu o sa mai ai voie.

-Dar mama!.... Gigol merse in camera lui supărat și stare acolo vreo jumătate de oră. Ieși din cameră și merse la magazin pentru a-și cumpăra ceva dulce. Când s-au întors se puse la calculator și începu să mănânce cu pofta toată ciocolata și dulciurile pe care și le-a luat de la magazin. Pentru că le înfulecase pe stomacul gol, i se făcu rău și leșină. Părinți lui al duse la spital pentru a vedea ce are copilul lor. Doctorul spusese că din cauza dulciurilor glicemia ia crescut și a leșinat. Peste câteva ore Gigol se trezi și spuse părinților.

- Îmi pare rău, nu am vrut sa se ajungă aici. Am vrut să mănânc ceva dulce și am fost la magazin...

- Știm asta, spuse mama băiatului. Ne-a spus doctorul. Speță ca de acum înainte să nu mai mănânci așa mult dulciuri.

- Va promit că de azi o să mănânc rar dulciuri!

Încheierea:

Din acea zi Gigol sa oprit dina mai manca prea multe dulciuri și nu a mai stat nici la calculator. Iar cat despre lumea lui de la calculator.... are alta! Una care e undeva afara cu noii lui prieteni.


Lucasotaku: Mulțumesc :)))))))
Alte întrebări interesante