Limba română, întrebare adresată de anonimmmm177, 8 ani în urmă

Creează o compunere cu cuvintele de mai jos: grup, popor, țărănime, om, mașină, griji, vine, doarme, mâine, azi, acum, tarziu, deodată, acasă, acolo, departe, eu, el, noi, citesc, ma gândesc, amândoi, ambii, dublu, triplu, primul, al doilea, oglindă, casă, masă
VA ROG FRUMOS.... E URGENT!!! ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de lorenadragos05
0

Explicație:

Vacanta de vara!

Intr-o zi de vara eu cu parintii mei ne-am gandit

sa mergem in vacanta!

Insa nu ne-am gandit unde sa plecam asa ca "ambii" parinti au decis sa mergem in vacanta undeva la tara! Ne-am pregatit bagajele le-am pus in " masina" si am plecat la drum! Eu nerabdator/nerabdatoare i-am tot intrebat pe parintii mei daca am ajuns si am observat ca mama mea "doarme" asa ca m-am linistit si am asteptat sa ajungem! Tot mergant pe drum am vazut un "grup de oameni care cantau pe marginea strazii asa ca i-am rugat pe parintii mei sa ne oprim sa ii apreciem si noi!

"Primul" era un om mai tanar mai vesel pe cand "al doilea" era ceva mai batran! "Deodata "l-am auzit pe tata strigand sa mergem si ne-am luat ramas bun de la acel micut grup ai am continuat drumul!

Cand am ajuns am vazut o "casa" foarte frumoasa si mi-a parut bine sa vad ca eu voi sta in vacanta intr-o casa asa frumoasa!

In continuare as vrea sa scri tu daca poti si daca sti!

Alte întrebări interesante