Limba română, întrebare adresată de robaciuandreea216, 8 ani în urmă

Creează un text narativ în aproximativ 20 rânduri, folosind insertia ! Vă rog Ajutați-mă !!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de lilla96
5

Era frig dar afara ploua continuat.

Fata isi lua privirea de la fereastra si se indrepta pe micuta ei carte de pe birou.Nu parea foarte interesanta, insa prietena ei daruise cadou in urma cu ceva timp.Si de ce se mai tinea degeaba pe birou?A luat o si a inceput sa rasfoiasca. Nimic interesant : multe povestitoare , nu e nicio imagine , deci nu poate sa fie interesant.

Se aseza plictisita pe scaun si se hotara sa inceapa cu prima povestioara, fara titlu, dar intr un fel , misterioasa.

Era odata un copil sarac , care nu avea parte din tot ce avem noi momentul actual...Isi dorea tare mult o carte, dar intro zi a primit de la o ruda indepartata o carte foarte mica , cu un scris foarte mic.Nici o data nu imaginase ca o carte poate fi asa de plictisitorca si aceasta.Ziua urmatoare , nestiind ce poate sa mai faca a vandut cartea unui copil pasionat de carti. Pentru carte a primit multi bani. Ziua urmatoare baiatul care a luat cartea a venit inapoi la acest baiat si a multumit.:

Multumesc frumos!ESte cea mai frumoasa carte pe care am citit in viata mea. Mia placut!Iti multumes!Niciodata nu am citit asa de interesant din lectura.

Si spunand acesta,  ia trans mana si a plecat, bucuros. Baiatul a ramas mirat, de fapt si posomorat, gandinduse ce rau a facut ca a vandut aceea carte, probabil, poate ca nu o sa avea cartea aceea niciodata ...Inchizand cartea , fata sa apropiat din nou de fereastra.Ce bine ca nu a procedat la fel ca si baiatul din acea carte!


robaciuandreea216: Mulțumesc!
lilla96: Cu placere!
robaciuandreea216: pwp
Alte întrebări interesante