Geografie, întrebare adresată de Tendon, 9 ani în urmă

Cu ce a afectat aprobarea legii avortului , populatia ( Minim 10 randuri)!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ancaanca63
1
Avortul este considerat o crima, in primul rand, deoarece are la baza o vietate care nu are puterea sa se apere, sa-si spuna parerea. Un copil ''nedorit'', rezultat din greseala oamenilor maturi, care  se presupune ca au constiinta si gandesc,nu are nici o vina ca se concepe intr-un mediu , care ar trebui sa fie casuta lui, timp de 9 luni.
Aprobarea unor astfel de legi, atrage doar consecinte negative, atat fata de biserica, cat si fata de oameni.
Ne mandrim ca suntem liberi, avem drepturi, dar ''unele'' persoane , de sex feminin,trateaza aceasta problema majora, ca pe-o joaca.Mor sute de mii de copii astfel, copii care ar trebui , peste ani, sa devina noua generatie.
D-zeu a creat lumea si tot ce tine de ea, apoi, peste toate, L-a pus stapan pe om.Rolul lui este sa se inmulteasca, sa munceasca, sa sfinteasca locul pe pamant.
Pareri sunt si pro si contra.Cum nu acceptam violul, furtul, tradarea,nu ar trebui sa acceptam si avortul, acesta fiind o crima.

Tendon: Saru` mana , mi-ati fost de ajutor :)
ancaanca63: cu placere...sa iei nota mare!!!!
Răspuns de motanudeea
1
      Aprobarea legii avortului, chiar daca nu este apreciata de toata lumea fiind considerata o crima a avut si lucruri bune - evitarea abandonului care la noi in tara atinsese cote alarmante. Casele de copiii abandonati erau arhipline, iar acestia nu puteau fi adoptati deoarece parintii lor fugisera din spital fara sai declare si s-au inregistrat cu nume false.
     Aprobarea legii avortului are si efecte negative prin scaderea numarului de noi nascuti care a dus la imbatranirea populatie. 
     Daca este binevenita sau nu aceasta lege parerile sunt impartite, unii fiind de acord cu ea, altii nu. Consider, totusi ca este un lucru bun existenta acestei legi, deoarece uneori uneori poate provoca anumite drame in randul adolescentelor - cum ar fi de exemplu, sinuciderea. Insa, consider ca ar trebui sa se recurga cat mai rar si chiar deloc daca este posibil. Acest lucru ar fi posibil daca unele scoli si unii parinti si-ar face datoria si si-ar informa mai bine copiii cu privire la viata sexuala si cu pericolele la care se expun daca nu se protejeaza.
      In concluzie, nu pot spune daca este un lucru bun sau rau, dar consider un lucru bun ca exista.
Alte întrebări interesante