Limba română, întrebare adresată de dorinatud, 8 ani în urmă

cum am petrecut vacanta compunere

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Irina201893
6
În vacanță de vară eu impreuna cu familia mea,am mers trei zile la mare .Acolo ma m distrat foarte mult timp. Dar trebuia sa plecam la bunici ce dor o sami fie de mare si de nisipul cald.
Am ajuns la bunici acolo am petrecut 2 luni din vacanță ma m distrat foarte mult , pentrucă am descoperit lucruri noi .
A venit timpul să mă întorc acasă . Eram si supărată ca plec de la bunici ,dar și fericit/a ca ma întorc acasă . De abia astept următoarea vacanță sa ma duc iar la mare si la bunici .

sper ca te-am ajutat dacă da dai coroană si multumesc
Răspuns de Utilizator anonim
1
Vara?Nu am cuvinte. Îmi va fi așa dor de ea... Acum stau și ma gândesc dacă va fi din nou la fel? Vreți sa va povestesc?
La mare a fost impecabil, scoicile erau atât de frumoase încât am luat câteva cu mine acasă. Mâncarea de acolo era foarte gustoasa și nemaipomenita, așa mâncare nu îmi face nici mama, și mama e bucătăreasă de foarte mulți ani!
La munte a fost fenomenal, vreau sa merg din nou, dar de data asta sper sa nu îmi mai fie frica de ursi! Am văzut căprioare, ne-am urcat sus pe munte cu telecabina! A fost super!
Sa numai spun ca și acolo unde ne-am cazat era ca in rai!
Am mai fost și la bunici. Bunica mea avea o grădina nemaipomenita, foarte frumoasa. Am gustat din fructele alea. Erau foarte foarte bune, erau ca mâncarea de la mare, bine, mai gustoase. M-am distrat foarte mult la bunici, am ieșit și afara cu prietenii mei vechi.
Toată vacanța m-am distrat de minune. Nu va Imaginați cum a fost, poate la un moment dat o sa aveți și voi aceasta experiența, dacă încă nu ați avut-o deja!
Alte întrebări interesante