Informatică, întrebare adresată de GigiButelie, 9 ani în urmă

Cum fac sa citesc operatori in c++(+ - * /)?
Se dau două numere naturale și un simbol pentru una dintre operațiile +, -, *, / (adunare, scădere, înmulțire, impărțire). Să se determine rezultatul operației aplicate pentru cele două numere.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de sitarucosmin
0
daca a indice 300 este divimiltu pentru suma aceasta rezulta conform teoremei ca a indice 5341 este numar prim. nu cred ca ai facut aceasta lectie de siclamitate. coroana??

GigiButelie: umm... eu am de citit a,b si semnul(fie el plus, minus, de impartit, ori) si in functie de astea trei sa afisez "a operatie b"... ce numar prim...?
sitarucosmin: Asa ne-a predat noua siclamitatea ca daca a indice 300 si a indice 5341 rezulta conform teoremei ca sunt numere prime. Aceeasi proprietate de siclamitate este si in relatia ta. Daca este adunare,scadere,inmultire si impartire aplicam siclamitatea. Zici ca orice numar siclam este 300{5341=> numere prime siclame. Asa se rezolva acest exercitiu. Coroana??
sitarucosmin: Aa si rezultatul este 300{5341
GigiButelie: ori nu inteleg eu explicatia, ori nu intelegi tu cerita.. eu asta vreau sa fac
GigiButelie: http://www.pbinfo.ro/?pagina=probleme&id=1303
sitarucosmin: Uite,probabil ca nici eu nu sunt prea exlicabil, dar am avut si eu aceasta problema la test si cand ne-a rezolvat-o profa a aplicat siclamitatea numerelor SI(siclame) 300{5341. Daca nu intelegi ce zic scuze!
sitarucosmin: Voi nu ati facut siclamitatea?
GigiButelie: nup, nici nu am auzit de ea si nici nu o gasesc pe google. chiar nu stiu despre ce vorbesti
Alte întrebări interesante