Arte, întrebare adresată de stefitoni, 9 ani în urmă

Cum pot sa fac un desen foarte frumos?


gogoselcocosel: vrei sa stii in nainte nu prea bagam asa de mult in seama desennul dar mam sraduit mult am cerut parerea colegillor si asa am inceput sa fac si eu desene frumoasa

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de leumitica
0
Poti face un desen foarte frumos cum ar fi un imprimeu pe coala alba Vei desena structuri(animala ; creata de om ; vegetale etc.) Aici vei desena pe o coala Structura animala: sa desenezi o multime de fluturi si sa ai fondul verde Aici trebuie sa alegi culori frumoase si o sa iasa minunat Cand faci un desen trebuie sa nu te grabesti; sa nu apesi tare pe creion sa dai incet si frumos .Dupa ce ai conturat desenul ; te apuci sa pictezi.La fond te-as sfatui sa dai cu o pensula mai mare(mereu un desen trebuie sa aiba un fond) ; iar pe ce ai desenat tu sa folosesesti o pensula mica Daca ai culori sau carioci sa nu apesi tare pe ele si sa dai incet si cu mare grija. Sper sa te ajute!!! Succes!!!
Răspuns de Erikcuta
4
Ai multa rabdare in primul rand.... Ia o coala A4 sau A3 ...ia-ti tot ce iti trebuie langa tine, daca nu ai cumpara...incepe desenul dintr-un colt iar daca vrei sa desenezi in creion incepe cu ce e in principal ...eu asa fac :))) daca pictezi ..sa zicem ca ai facut doua vaze cu multe flori frumoase... Ai putea sa le conturezi , iei pensula o atingi cu varful de apa si amesteci bine in culoare(negru) si incepi sa conturezi si iese foarte frumos.. Sper ca te.am ajutat cu ceva :)) ps. Ai rabdare !!
Alte întrebări interesante