cum se resolvable acest exercitiu
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
E = |2x - 3| + |x - 4|
E(-√3) = | -2√3 - 3| + | -√3 - 4| = 2√3 + 3 + √3 + 4 = 7 + 3√3
E(√3) = |2√3 - 3| + |√3 - 4|
Stim ca 2√3 > 3 si √3< 4 deci
E(√3) = 2√3 - 3 - √3 + 4 = 1 + √3
a = 7 + 3√3 - 3 - 3√3 = 4
E(-√3) = | -2√3 - 3| + | -√3 - 4| = 2√3 + 3 + √3 + 4 = 7 + 3√3
E(√3) = |2√3 - 3| + |√3 - 4|
Stim ca 2√3 > 3 si √3< 4 deci
E(√3) = 2√3 - 3 - √3 + 4 = 1 + √3
a = 7 + 3√3 - 3 - 3√3 = 4
Răspuns de
0
rezolvarea in arasament
Anexe:
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Informatică,
9 ani în urmă