Limba română, întrebare adresată de GNP2, 9 ani în urmă

Cum se sarbatoreste craciunul in familia ta
din 15 propozitii
va rog repede Dau coroana

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de blekydeea
3
În familia mea, sărbătoarea sfântă a Crăciunului aduce toată bucuria acesteia. Bradul pe care-l împodobim cu multe globuri colorate și strălucitoare, casa parfumată de mireasma sarmalelor ce sunt pregătite cu multă răbdare la cuptor, cozonacul ce se mărește din minut în minut și a prăjiturilor pregătite de mama cu multă dragoste, ne lărgește și mai mult zâmbetele.
Colindătorii bat din ușă în ușă, familia noastră primindu-i bucuroși, cu daruri alese special pentru ei.
Nici pe Moș Crăciun nu l-am uitat. El ne aduce și mai multă fericire atunci când sosește pe nesimțite în căminul nostru.
Toată familia este adunată în jurul mesei, povestind întâmplari amuzante, care ne fac pe toți să râdem cu poftă.
Crăciunul în familia noastră este bine primit în fiecare an, păstrându-se aceeași tradiție.



Sper că te-am ajutat :)
Răspuns de Violettacozariuc
4
A venit iarna . Împodobim bradul cu multe globuri , fundițe , luminițe și o stea în vârf . Mama face prăjituri și cozonaci . În casă miroase a vanilie și scorțișoară . Eu privesc fulgii cum dansează și formează un covor frumos și alb . Copiii se joacă pe derdeluș . Unii fac oameni de zăpadă .
Vin colindători la ușă și bucuroși îi primim . Îl așteptăm nerăbdători pe Moș Crăciun . În casă este cald și bine . Scriu o scrisoare la Moș Crăciun cu tot ce îmi doresc . Ne pregătim să mergem la colindat .
Când venim în casă găsim multe cadouri și jucării sub brad . Iarna este un anotimp foarte frumos și îndrăgit de copii . Crăciunul este o sărbătoare minunată , deoarece vine Moș Crăciun .
Anexe:
Alte întrebări interesante