Limba română, întrebare adresată de Pinklasagna64, 8 ani în urmă

Cum se termină cartea orașe de hârtie? ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de irininna14
1

Răspuns:

„Lumea se rastoarna cu doar cateva saptamani inainte de terminarea liceului: Margo reapare in viata lui Quentin. In toiul noptii, imbracata in costum de ninja, gata pentru o noua aventura. Extravaganta, frumoasa, imprevizibila si independenta, Margo l-a fascinat dintotdeauna pe Quentin. Indragostit iremediabil de ea, o urmeaza orbeste, incantat sa ia parte la planurile jucause si vindicative ale ingenioasei Margo.

Numai ca fata dispare iar. De data aceasta definitiv. Margo, fata visurilor care a fost intotdeauna o enigma, acum devine un mister. Pentru Quentin. Care nu mai gaseste nimic altceva decat indicii… lasate de ea pentru el. De aceea, decide sa le urmeze.”

John Green ne aduce încă o data o capodoperă, o poveste de dragoste neîmplinita, unde învăţăm ce este maturizarea, cum să îi percepem pe cei din jurul nostru. Un volum plin de mister şi suspans, o lectură amuzantă, dar şi melancolică pe alocuri.

„Oraşe de hârtie” este o poveste e de-a dreptul sublimă, cu tentă polițistă, datorită lui Q care face pe detectivul și lui Margo care e atât de pricepută în a plănui mari aventuri. Cum ne-a obișnuit deja, John Green scrie cu măiestrie despre adolescenți și problemele lor, de altfel şi despre iubire, iar în aceaste direcţii excelează.

Explicație:

Alte întrebări interesante