Limba română, întrebare adresată de Sasaila, 9 ani în urmă

Cum tocmai am terminat clasa a -iii-a,trebuie sa ma pregatesc ptr. a-iv-a.Revista clasei are nevoie de cel putin doua compuneri despre scoala primara,despre doamna inv,despre anotimpuri...etc.As dori compuneri mai lungute,daca se poate.Dau coronita la cele mai bune compuneri!


Sasaila: Uitasem,aceste compuneri sa aiba intre 15-25 propozitii.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AndraXD1230
0
Doamna invatatore este o progesoara frumoasa ne invata sa citim , sa scriem sa invatam sa calculam etc. Noi o iubim mult de tot deoarece de fiecare data cand gresim ne ajuta sau cand facem vreo prostie demai da cate-o pedeapsa dar noi a doua zi stam cuminti si nu mai facem prostii.Doamna are parul ( ce culoare are) Ochii ( ce culoare au) si privirea bucuroasa mereu cand ne vede.O ador!!!

Sasaila: Se pot face ceva mai....lungi,de clasa a-iv-a?Mi se pare putin prea exagerat de simpla.A,si am nevoie de cel putin 2.
AndraXD1230: Si eu sunt clasa a patra trec a cincea.Pe tine nu te multumescte nimic!!!
Sasaila: Sunt scurte!As avea nevoie de o pagina ,cel putin jumatate, A4!Aici nici jumatate nu imi iese.
AndraXD1230: MAI POTI SCRIE ASA : AM FOST IN MULTE EXCURSII CU EA SI IN TOATE MI-A PLACUT . MAI ALES IN CEA IN CARE AM FOST LA ,,PALATUL PARLAMENTULUI,, ( SAU CE VREI TU) IN CARE AM VIZITAT CELE 100 DE CAMERE.Ne-a LUAT 2 ORE JUMATATE SA LE VIZITAM.
Sasaila: Uite care-i treaba:Eu sunt la scoala aia de mai putin de un an!am o singura excursie cu ei.Apreciez incercarile tale.
AndraXD1230: Zi intro exursie si gata
Alte întrebări interesante