Studii sociale, întrebare adresată de Piscicul, 9 ani în urmă

Cum trebuie sa fie un mod sanatos de viata!
Trebuie sa fie un text!
va rog ajutor! 


Piscicul: vre-o jumatate de pagina trebuie sa fie
Piscicul: de A4
Piscicul: sau mai putin

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Ganinuca
3
                                                  Mod de viata sanatos 
 
 Pentru un mod de viata sanatos aveti nevoie de o alimentatie corespunzatoare si miscare pe  fiecare zi.Dar nu numai asta este necesar!Oricat de mult ti-ar placea tie dulciurile si prajiturile trebuie sa le eviti!  
   Cele mai  sanatoase alimente sunt fructele si legumele dar nu numai asta poti manca!poti opta pentru niste  pui la gratar cu sos de legume  sau chear legumele poti sa le tragi la tigaie. Fibrele si energia vin de la surse bine intretinute de fructe .Dar atentie!Inainte de a  manca fructele ba chear si legumele trebuie spalate inainte de a fi consumate.
 Cand mergi in aer liber poti sa alergi sau sa te pimbi cu bicicleta.Poti merge in parc cu prieteni unde ,va puteti juca sarind coarda .Si unde poti sa te antrenezi mai bine decat pe terenul de Baschet ?!
  Asta este soutia pentru a te antrena si pentru a iti  mentine silueta de invidiat!

Ganinuca: SA SCRI MAI MARE SA AI 2 PAGINI
Ganinuca: = ) LOOL
Răspuns de par
0
Alimentatia sanatoasa: mai putina mancare animala, proteina, grasime animala (lapte, branza, carne, oua si derivate din acestea) si mai multa mancare vegetala cum recomanda din ce in ce mai multi doctori nutritionisti. Miscarea intensa in urma careia sa se transpire (mai ales pentru cei care au munca sedentara, munca de birou, etc.) minim 1 h pe zi sau lucrul in gospodarie, exercitii fizice, sportul, chiar urcatul scarilor si mersul pe jos minim 30-45 minute pe zi este sanatos.
Alte întrebări interesante