Limba română, întrebare adresată de boyyy, 8 ani în urmă

cun fac o compunere despre vis


0740409556: Oferi coronita?
0740409556: Da sau nu?
0740409556: ???????
0740409556: Da/nu?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de oberinde
2
Ideal este ca inainte de a scrie compunerea sa te gandesti despre ceea ce vei scrie,apoi sa notezi cateva idei sau o schita,un plan pe o foaie,o ciorna. Te va ajuta mult.
Orice compunere trebuie sa aiba trei parti esentiale, inceput, cuprins,incheiere.

Ieri seara, dupa ce am terminat lectiile, am luat cina cu parinti si am vizionat impreuna cu ei si fratele meu un film de comedie,m-am retras in camera mea .Am mers sa fac un dus , apoi mi-am luat pijamauza, pregatindu-ma de culcare. Am adormit destul de repede,fiindca eram obosit .Somnul m-a luat imediat si am intrat in lumea viselor.
Se facea ca eram in vacanta de vara,la bunici la tara,unde impreuna cu bunica mea culegeam cirese. Am luat cateva si am mancat. Aveau un gust minunat.Ne-am intors acasa cu un cos plin de cirese ,din care am  mancat cu totii.Apoi m-am trezit.
De dimineata ,cand m-am trezit,mi-am amintit ca mama cumparase cateva cirese , asa,de pofta, si le-a pus la frigider. Imi era pofta si m-am dus sa mananc cateva. De abia astept sa vina vara, vacanta, sa merg la tara si sa mananc cirese.
Răspuns de Utilizator anonim
1
Intr-o zi frumoasa de vara am mers la bunici,acolo am vizionat un film de comedie care iti venea sa planci cu lacrimi atunci cand ii vedeai atat de haiasi.Am luat cina am invatat,mi.am facut dus apoi mi.am luat pijamaua.Iar dupa aceea am adormit.Dupa putin timp parca am intra intr.un film, era ca acela dar parca era mai faios ,acele minute de comedie a fost de ajuns pt a intra intr.un portal al viselor.Dimineata cand m.am trezit am fost in al noualea cer,am fost plina de viata sijucauja.

Sper ca te.am ajutat!
Succes!
Alte întrebări interesante