Limba română, întrebare adresată de turtureanuem, 8 ani în urmă

Da-ți-mi si mie va rog o idee interesanta de o compunere cu titlul ,, O aventura pe râu" dar sa fie de clasa a 4 si daca ceva o mai dezvolt eu.
VA ROG REPEDE!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de crys157724
1

o idee :

poti sa spui ca într- o zi de vară ai plecat cu familia undeva spre o zona de munte cu cortul sa ramaneti peste noapte sa pescuiti , sa va relaxați ..... Peisajul era minunat , cu pădure, un râu care susura vesel ..... si peste noapte a venit ursul. si de aici mai dezvolți tu ce sperietura ati tras , cum a mâncat pestii pescuiti de voi care erau lăsați afara intr-o găleată in fata cortului si cam asta e.

sper ca ti am dat o idee ! ♤♡♧


turtureanuem: Multumesc!
crys157724: cu drag!
Răspuns de luisaiacob07
0

Răspuns:

O aventură pe râu

Într-o zi am plecat împreună cu familia mea să ne plimbăm pe lângă râu. Pe cer erau nori dar mai apărea și soarele din când în când.

În timp ce ne plimbam tata s-a gândit la ceva și ne-a spus:

-Nu ați vrea să ne plimbăm pe râu cu barca?

-Nu ar fi o idee rea, am zis uitându-mă la el cu zâmbetul pe buze

-Atunci hai să mergem mai în sus puțin pentru că acolo sunt bărci de închiriat, a zis mama în timp ce umbla cu pași mărunți. După câteva minute am ajuns la acel loc și am închiriat o bărcuța. Am început micuța noastră călătorie pe râul lin. După ceva timp am început să mergem în viteză iar mama era să cadă din barcă dar am reușit s-o trag spre mine la timp și tata a fost șocat de puterea mea pentru că eram numai în clasa a 4 a. După ce am ajuns înapoi pe mal tata a zis:

-Aceasta chiar a fost o aventură

-No s-o uit toată viața

Când a început soarele să spună am mers cu toții acasă și am povestit despre această zi pe râu.

Sper că te-am ajutat!


turtureanuem: Foarte frumos! Multumesc!
luisaiacob07: n-ai pt ce<33
Alte întrebări interesante