Limba română, întrebare adresată de biancailie12345, 8 ani în urmă

daca nu o am facuta pana maine am 3 in catalog asa ca...​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de badshark596
1

Răspuns:

Literatura ar trebui să prezinte gândurile , ideile sau sentimentele autorului raportate la o anumită situație , pe cât mai posibil de adevărate .

Consider că , în funcție de tipul scrierii autorul trebuie să ofere un grad de credibilitate corespunzător situației în care relatează întâmplările .

În primul rând , abordarea unui articol de presă trebuie să reflecte veridicitatea , obiectivitatea și verosimilitatea autorului raportată la situația pe care o relatează , fără ca nici cea mai mică pată de subiectivism sau minciună să se strecoare prin scriere , spre exemplu în opera intitulată ,, De la Alexandrescu la Eminescu " scrisă de către Paul Cornea putem observa cum sunt lăudați Heliade și Asachi de către Mihail Kogălniceanu atunci când își păstrează principiile .

În al doilea rând , lipsa principiilor , apariția ipocriziei și a incompetenței sunt doar câteva impedimente care pot duce un articol de presă ,, într-o prăpastie " a dezinformării , a propagandei , care poate duce o întreagă societate pe căi greșite .

În concluzie , o literatură realizată cu scopul de a informa trebuie să fie întotdeaua obiectivă fără a lăsa loc de interpretare , implicit talentul scriitorului este foarte important în redactarea acesteia .

Alte întrebări interesante