Daca |x-1|+(y-2)²+√(z-3)=0,atunci valoarea expresiei E=x^-2013+2y+z este:
Va rog ajutati-ma!
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
9
|x-1|=0 ∧ (y-2)²=0 ∧ √(z-3)=0|²
x-1=0 |y-2|=0 (√z-3)² =0
x=1 y-2=0 |z-3|=0
y=2 z-3=0
z=3
E= x²⁰¹³ +2y +z
=1²⁰¹³ +2 *2 +3
=1+4+3
=8
x-1=0 |y-2|=0 (√z-3)² =0
x=1 y-2=0 |z-3|=0
y=2 z-3=0
z=3
E= x²⁰¹³ +2y +z
=1²⁰¹³ +2 *2 +3
=1+4+3
=8
Utilizator anonim:
mersi
Alte întrebări interesante
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă