Matematică, întrebare adresată de andreiutza131, 9 ani în urmă

daca x+3-m si m-1= -1


biencutzaby: m - 1= ----1?
olgutamita: Pai m-1=-1deci trecem toti termenii cunoscuti intr-o parte si vom obtine m=-1+1 adica m=0.Acum in prima ecuatie il inlocuim pe m cu 0
X+3-0=x+3=>x=-3
Sper ca te-am ajutat:*
Utilizator anonim: Ce se cere ? Se pare ca lipsesc elemente importante ptr. rezolvare ! Cred ca trebuie sa verifici , daca ai transmis totul ...

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de biencutzaby
0
x + 3 - m =?

m-1= -1
m= -1+1
m=0

x+ 3 - 0=
x=0+3
x=3

olgutamita: Gresit, la trecera unui dermen din stanga in dreapta, termenul isi schimba semnul astfel daca il trecem pe 3 in partea dreapta x va fi egal cu -3
Răspuns de cosminuta10
0
1-1=0 (m)
x+3-0=
0+3=3 (x)

P: 0-1=-1
    3+3-0=6
Alte întrebări interesante