daca x1,x2,x3 sunt sol complexe ale ec x^3-6x^2+9X-3=0 atunci[1-x1][1-x2][1-x3]este
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
f(x) = x^3-6x^2+9X-3=0
f(x) = (x-x1)(x-x2)(x-x3)
f(1) = (1-x1)(1-x2)(1-x3)
1-6+9-3 = (1-x1)(1-x2)(1-x3)
=> (1-x1)(1-x2)(1-x3) = 1
albatran:
salut, vezi dac ai vreo idee pe aici https://brainly.ro/tema/5969198
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Istorie,
9 ani în urmă