Matematică, întrebare adresată de raulbeldean89, 8 ani în urmă

Datimi o idee cum să înțeleg matematică și cum sa nu uit ce mi se predă la tabla sau în carte

Vă rog dau coroana

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de deliaalexandra2011
1

Răspuns:

cititi de multe ori pana intelegeti


raulbeldean89: Mssssssssssssss mult
Răspuns de Anonima33333
1
O idee de învățat
Eu am descoperit o metoda foarte faina de a învață super rapid și super bine. Aceasta metoda consta in transcrierea lecției pe alt caiet sau foaie iar mai apoi pentru fiecare idee/paragraf/alineat formez o intrebare. După ce am făcut ,,lecția prin întrebări” încerc sa raspund la ele și descopăr ca termin foarte repede deoarece făcând primul pas este ca și cum repet lecția însă intr un mod mult mai definit care ajuta creierul sa înțeleagă și sa retina informația mai ușor. Dacă ai o lecție foarte lunga poți sari peste primul pas însă eu nu fac asta deoarece nu mai pot sa rețin le fel de ușor. (Asta mai mult pentru materiile cu mult text,cum ar fi romana,istoria,biologia,geografia etc, nu matematica,fizica,chimia)

Pentru a nu uita ceea ce se preda in clasa/la tabla trebuie sa fi foarte atent/ă și sa încerci sa intelegi din clasa ceea ce ți se preda iar dacă un lucru îți este neclar,nu ezita sa intrebi profesorul.


Cum sa intelegi matematica? Îmi puneam aceasi intrebare însă,repetând fiecare lecție și făcând exerciții pentru a înțelege mai bine a început sa îmi placa aceasta materie. Poți găsi și pe YouTube videoclipuri de la care poți înțelege mult mai bine.
Sper ca te am ajutat. Nu sunt niște alături foarte profesionale însă sunt sfaturi preluate din propria mea experiența iar cu puțin noroc,poate merg și la tine.
O zi frumoasa

Anonima33333: In loc de alături voiam sa zic sfaturi însă autocorectorul meu a fost de alta părere
raulbeldean89: multumesc nu o sa uit sfaturile tale ,O zi frumoasă și ție
raulbeldean89: Și nu-i nimic
raulbeldean89: Cel mai bun sfat te felicit
Anonima33333: Cu drag oricând!
Alte întrebări interesante