Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

DAU 55 DE PUNCTE!!! cine îmi face și mie o compunere cu început dat? Începutul:
Abia înaintez. Iau în brate trunchiul unui copac și ma țin cu nădejde de el.
Furtuna se face sa mai amarnica și se rotește și fâlfâie pe deasupra pădurii cu o scorpie dușmană. REPET DAU 55 DE PUNCTE PENTRU CINE MA AJUTA!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
0
   .....Ma ia deodata somnul. Un somn adanc si dulce. Ce adiere...Oare cum nu mai simt furtuna, rautatea ? Sunt pe un nor...Toatu-i cald si lin...Nu se mai aude nici un zgomot.Oare visez? Nu. Dar...cine m-a adus pe acest nor? Inca nu se stie, dar voi afla. In fata mea parca vad un rai din basme si o zana vine spre mine. Ma incanta cu parfumul ei imbietor. Parca aud o melodie...o canta zana. Ce frumosa zana! Cu ochii de smarald si cu pielea de catifea,cu parul ca abanosul si buzele sunt moi. Ma trezesc in patul meu de acasa. A fost doar un vis ! Ce pacat !
Răspuns de DoveDope
1
Vantul ce era odata  o adiere usoara s-a transformat intr-o vijelie ce sufla de colo -colo frunzele copacilor . Norii negri au acoperit tot cerul. Dupa un nor se zareste soarele. Acesta era acoperit de norii negri care aduceau tristetea in sufletul meu. Usor , usor soarele lumineaza tot mai tare .El incearca sa indeparteze norii suferintei si sa aduca lumina pe cer dar si in sufletul meu care era rece din pricina furtunii. Este ca o lupta intre lumina si intuneric . Nu se vede nici o schimbare. Soarele incearca din toate puterile sale sa inlature norii negri. Incercarile sale nu dau nicio roade . Deodata  ploaia se opreste si vantul se mai domoleste , dar norii inca sunt pe cer. Nici soarele nu a disparut . Parca lumina si intunericul ar fi facut pace ,iar ca semn al pacii , pe cer a aprut maretul curcubeu. 
Alte întrebări interesante