Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Dau coroana +11 puncte o compunere cu titlul "in gradina bunicilor" de 20 de randuri cu introducere cuprins si incheiere

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andreeamonalisa
4

Dimineata, in zorii zilei mă trezeste mirosul de plăcintă cu mere ale bunicii. Fug in viteza a cincia spre bucătărie. Ii sărut mâna bunicii si ma pun la masă.


(alineat) După ce am mâncat mă duc afară la bunicul care muncea din greu in grădină. Mergeam spre el, căci aveam de gând să-l ajut, dar ceva m-a împiedicatsă o fac. Erau florile care mă chemau spre ele. Voiau sa mi arate cât de frumoase sunt, iar păsările cântătoarea voiau să-mi cânte o doină. Cerul parcă se apropia spre mine si voia sa mă strivească.


(alineat) Am simțit o mână fierbinte pe umărul meu. Era mâna bunicului frântă de oboseală. Mi-a spus sa mă trezesc deoarece începe să plouă. După ce le am povestit bunicilor cele întâmplate, mi au spus că visele mereu devin la realitate, doar dacă iti doresti si tu cu adevărat.


Utilizator anonim: Mersi
andreeamonalisa: Cu placere. Eu mai făcusem un text mai frumos si mai lung la fel ca ăsta si dupa voiam sa scriu si textul de 20 de rânduri dar mi a apărut o eroare si mi s a sters tot. Apropo, tu in ce clasă esti?
Alte întrebări interesante
Matematică, 8 ani în urmă