Limba română, întrebare adresată de Dani55213, 8 ani în urmă

Dau coroana !!! 20 Scrieți un jurnal de călătorie (real sau imaginar). Model: Data 8 august 2019 Locul Activități, evenimente Cu greu am găsit un loc de parcare. Am vizitat ruinele cetății medievale a Clujului (Cetatea Regală Castrum Clus), împreună cu părinţii şi fraţii mei. M-au impresionat ziduri- le vechi ale cetății, la construcția lor folosindu-se blocuri Cluj-Napoca mari din piatră. Păcat că s-a păstrat atât de puțin din zidu- rile de odinioară! Am făcut câteva fotografii pe care le voi arăta bunicilor mei. După vizitarea zidurilor cetății, părin- ții ne-au dus la o cofetărie din centrul oraşului unde am mâncat o înghețată foarte bună.​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Valdanet
6

Jurnal de călătorie 8 august 2019

Părinții mei doreau să viziteze orașul Iași, oraș aflat în estul României, împreună cu mine și cu sora mea.

În dimineața zilei de 8 august 2019, noi ne-am urcat în mașină și am pornit la drum, iar peste câteva ore am ajuns undeva la marginea orașului. Pentru a nu risca să nu găsim loc de parcare, am lăsat mașina într-un loc sigur și am luat tramvaiul până la Palatul Culturii.

Pe mine m-a impresionat frumusețea locului, al clădirii Palatului ce este imensă, dar și elegantele magazine cu holuri din marmură din centrul comercial construit în apropiere.

În parcul de la Palat am asistat la un concert de muzică populară, apoi am vizitat Catedrala Mitropoliei și Teatrul Național.

La amiază, părinții mei au decis să servim masa în centrul comercial, unde sunt multe localuri cu diverse feluri de mâncare, însă eu am preferat o pizza și o înghețată cu vanilie.

Această călătorie nu o voi uita niciodată, mai ales că am făcut o mulțime de fotografii frumoase.

Succes!

Anexe:
Alte întrebări interesante