Informatică, întrebare adresată de carnatiafumati3, 8 ani în urmă

DAU COROANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1Temă Cerință: Rezolvați exercițiile și completați răspunsurile în caiete. 1. Completați enunțurile următoare:


a) O prezentare electronică este ..................................................................................................................

b) Microsoft PowerPoint face parte din pachetul de programe Microsoft ........... și este destinat realizării de .......................... .

c) Numele fișierului executabil, care pornește aplicația Microsoft PowerPoint, este ......................

d) Cele două etape importante în realizarea unei prezentări electronice sunt ................................... și .................................... .

e) Opțiunile care permit lucrul cu fișierul PowerPoint sunt grupate în meniul ............... .

f) Tipărirea imaginilor mai multor diapozitive pe o pagină pentru a permite auditoriului să parcurgă mai ușor prezentarea și pentru a facilita reținerea informațiilor se face selectând în fereastra Print (Imprimare), în secțiunea Print What (De imprimat), opțiunea ........................


2. Asociați elementele de pe cele două coloane, pentru a identifica modurile de vizualizare a unei prezentări electronice PowerPoint: a. Slide Sorter (Sortare diapozitive)

1. Permite adăugarea de explicații suplimentare, necesare prezentatorului.

b. Normal

2. Este modul în care se redau conținuturile existente în . diapozitive.

c. Slide Show (Expunere diapozitive)

3. Permite gestionarea conținutului fiecărui diapozitiv în parte.

d. Outline View (Schiță)


4. Oferă o viziune de ansamblu asupra prezentării (conținut . timpi de tranziție ș.a.). e. Page Notes (Pagină de note)


5. Permite vizualizarea și gestionarea cu ușurință a . textelor din diapozitive. Completați, în caiet, perechile potrivite: a ...→...; →b ...; →c ...; → d ...; → e( mai sus)

3. Deschideți aplicația PowerPoint și realizați următoarele cerințe: a) Creați un director cu numele Aplicatii_Lectia1 și salvați în acesta prezentarea cu numele prezentare1.pptx. b) Modificați modul de vizualizare al prezentării în Slide Sorter (Sortare diapozitive) și salvați în directorul creat anterior o captură a ferestrei, din care să reiasă rezolvarea cerinței, cu numele sortare.jpg. c) Modificați panoramarea diapozitivelor la 80% și salvați o captură a ferestrei aplicației din care să reiasă rezolvarea cerinței, cu numele zoom.jpg. d) Realizați setările necesare pentru a tipări prezentarea a două exemplare, în formatul Handouts (Extrase), cu trei diapozitive pe pagină. Salvați o captură a ferestrei utilizată pentru rezolvarea cerinței, cu numele imprimare.jpg. Nu tipăriți prezentarea! e) Tipăriți prezentarea, color, în două exemplare, într-un fișier cu numele prezentare.prn. f) Salvați prezentarea cu numele prezentare2.ppsx, deci în formatul PowerPoint Show (Expunere PowerPoint).


carnatiafumati3: multumesc!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de nuamnume5
6

Răspuns:

1 a- un fisier dinamic care conține idei ce urmează să fie expuse unui auditoriu

b office

c powerpoint

d proiectarea și expunerea

e office/file

f handouts

2 a 4

b 3

c 2

d 5

e 1

Scuze dar atât stiu

Alte întrebări interesante